Thursday, June 1, 2023
Home Sport Trener Radomlja koji je ošamario Ibričića: Ponovo bih reagovao na isti način

Trener Radomlja koji je ošamario Ibričića: Ponovo bih reagovao na isti način

Trener slovenskog kluba Radomlje Oliver Bogatinov se oglasio nakon incidenta na susretu protiv Domžala kada je ošamario bivšeg bh. reprezentativca i sadašnjeg sportskog direktora protivničke ekipe Senijada Ibričića.

Ibričić i Bogatinov su se svađali na utakmici, a sve je eskaliralo u trenutku kada je Bogatinov ošamario Ibričića, prenosi Klix.

“Iskreno, najradije to ne bih ni komentarisao. Ja sam bio sportista, sada sam sportski radnik, a to što je on napravio izlazi iz okvira prihvatljivog ponašanja u sportu. Vidjeli ste i sami da sam se samo nasmijao i da nisam uopšte reagovao na njegov udarac”, rekao je Ibričić.

Bogatinov je istakao kako se izvinjava za šamar, ali je napomenuo da bi opet uradio isto.

“Razni su pritisci. Naša želja je da se o rezultatu odlučuje na terenu. Nekim ljudima se nije svidjelo što smo pobijedili lokalnog rivala i izrazili su se na potpuno neprimjeran način. Reagovao sam u trenutku i mogu se izviniti za to, ali bih ponovo reagovao na isti način sljedeći put”, rekao je Bogatinov.

Radomlje u spomenutom meču uspjelo doći pobjede, a odlučujući trenutak desio se u 88. minuti, kada je za tri boda pogodio mladi bh. reprezentativac Filip Čuić.

- Reklama -

Popularno