– Žao mi je zbog tog čina. Ibričić i ja smo nakon utakmice požalili zbog toga. Mladi navijači gledaju ovo i nije primjereno. Ali drago mi je da je integritet takmičenja ostao čist. Na kraju je fudbal pobijedio i četvrto mjesto osvojeno je na terenu – rekao je Bogatinov za Sportklub pa dodao:

– Iako me smatraju miroljubivom osobom, ne smijem dozvoliti da me neko vrijeđa. I ako sam sada ja problem, jer želim osigurati integritet ntakmičenja i jer sam postavio granicu kada netko dolazi prema našoj klupi i vrijeđa nas, i to je u redu. Prihvatit ću svoju kaznu.

Ali mislim da nešto nije u redu s našim društvom ako se kažnjava onoga koji postavlja granicu, a ne onoga tko je agresivan i provokativan u svojim postupcima – poručio je Slovenac.

Podsjetimo, do sukoba je došlo nakon što je mladi bh. reprezentativac Filip Čuić u 88. minuti postigao jedini gol na utakmici. Došlo je do sukoba dvije klupe, a onda i do fizičkog kontakta članova dva kluba. Bogatinov je u prepirci s Ibričićem izgubio živce pa ga je ošamario.

Reakcija bivšeg bh. reprezentativca je bila iznenađujuća, nije ni trepnuo. Tek se blago nasmiješio i nastavio raspravu. Glavni sudac je intervenirao i smirio strasti. Bogatinova nakon ovog poteza sigurno čeka kazna.