Wednesday, June 7, 2023
Home Sport Zlomislić: Velež je, uz nas, možda najbolja ekipa u državi

Zlomislić: Velež je, uz nas, možda najbolja ekipa u državi

Zenički stadion Bilino polje drugu godinu zaredom bit će poprištem finalne utakmice nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine, u kojem će se sutra u 18 sati sastati prvak Zrinjski i branitelj trofeja Kupa BiH, gradski mostarski rival Velež.

Plemići su na zeničkom stadionu odradili trening, nakon kojeg trener Krunoslav Rendulić može odrediti sastav za sutrašnji meč.

“Poslije matematički osvojenog naslova prvaka imamo još puno utakmica koje su nam jako bitne. Jedna od tih utakmica je i finale Kupa, koje nas sutra čeka protiv Veleža. Očekujem izuzetno zahtjevnu utakmicu. Utakmica je jedna, a favorita nema. Nadam se da će utakmica biti lijepa i da će je biti užitak gledati. Nadam se da ćemo mi pružiti dobru igru i da ćemo pobijediti”, kazao je Rendulić.

Nakon pauze zbog ozljede, dodaje, u kombinaciji će biti i Mario Tičinović te Antonio Ivančić. Već duže vrijeme s petom, dodaje, ima i Damir Zloimislić, ali imaju kvalitetan kadar te očekuje da oni koji istrče daju svoj maksimum i prezentiraju se na najbolji način.

“Mi stvarno vjerujemo u sebe i tako ulazimo u utakmicu. Znamo da smo dobri, da smo osvajači prvenstva već drugu godinu zaredom. Vjerujemo, kao što rekoh, u svoje kvalitete i prihvaćamo ulogu favorite”, kazao je.

Zrinjski, dodaje, već dvije godine nema pritisak u borbi za titulu, jer stvori bodovnu prednost “već u ranom dijelu prvenstva”.

“Tako da je sutra sigurno specifična utakmica i za nas, ali mi volimo pritisak. Stvarno mi tjeramo sebe da pobijedimo svaku utakmicu, bez obzira. Evo, mi smo osvojili prvenstvo, ali želimo pobijediti svaku utakmicu- tako i sutra. Stvaramo sebi pritisak na treningu, tako da mi se znamo nositi s tim i imamo kvalitetu da to prebrodimo”, kazao je Damir Zlomislić.

Dodao je kako ne misli da ih Velež može nečim iznenaditi, ali ni oni njih, jer su s njima odigrali dvije utakmice i ove sezone pa “nekih nepoznanica između nas ne bi trebalo biti”.

“To je, stvarno, protivnik koji je uz nas, možda, najbolja ekipa u državi. Tako da mislim da finale nisu mogle igrati dvije bolje ekipe“, smatra Zlomislić.

(FENA)

- Reklama -

Popularno