Wednesday, June 7, 2023
Home Sport Džeko legendi poručio da ni on ne bi odbranio njegov šut, šalio...

Džeko legendi poručio da ni on ne bi odbranio njegov šut, šalio se i s Richardsom

Edin Džeko je sinoć dao izjavu i legendarnom golmanu Peteru Schmeichelu, koji radi za CBS Sports, kao i brojne druge fudbalske ikone.

Schmeichel je čestitao Dijamantu, a on se potom našalio s njim.

Prije svega, drago mi je da te vidim. Mislim da ni ti to ne bi odbranio”, rekao je Džeko o svom pogotku na sinoćnjem meču.

U studiju je bio Džekin saigrač iz Manchester Cityja Micah Richards.

Kada je Micah Richards vidio da igraš u prvoj postavi umjesto Lukakua, on je rekao: ‘Oh, to je moj najbolji prijatelj, on će zabiti gol’. Da li je on tvoj najbolji prijatelj?”, pitao je Schmeichel, nakon čega je Džeko odgovorio:

“Nije moj najbolji prijatelj, ali je moj prijatelj. Imam li poruku za njega? Nadam se da ću te vidjeti u finalnoj utakmici.”

Svi u studiju su se nasmijali, Richards je bio oduševljen, ali ga je legendarni Thierry Henry ismijavao zbog načina na koji je Džeko odgovorio.

Potom je o bh. napadaču govorio Richards.

“On je briljantan, on je najpristojniji čovjek ikada. On je radoholičar. Kada ljudi govore u Manchester Cityju, svi spominju Aguera, Balotellija, Teveza, ali Džeko je uvijek bio ‘druga violina’. Kada je otišao u Romu, rekli su da je ‘gotov’, ali je on tamo postigao mnogo pogodaka, a to još uvijek radi u Interu”, rekao je Richards.

- Reklama -

Popularno