Thursday, June 1, 2023
Home Sport FK Velež: Molimo sve Rođene za razumijevanje povodom delikatne i gorke situacije

FK Velež: Molimo sve Rođene za razumijevanje povodom delikatne i gorke situacije

Fudbalski klub Velež oglasio se saopštenjem u vezi ulaznica za finale Kupa BiH, koje Rođeni igraju protiv Zrinjskog u Zenici 17. maja.

U objavi mostarskog kluba se navodi:

“Fudbalski klub Velež Mostar obavještava da ulaznice za finalnu utakmicu Kupa BiH protiv HŠK Zrinjski Mostar, a koja je na programu 17. maja u 18:00h na stadionu Bilino Polje u Zenici, možete kupiti u službenim prostorijama Kluba na adresi Adema Buća 6 (Cernica) u Mostaru od subote, 13. maja od 10:00 sati.

Ipak, zbog ograničenosti broja ulaznica i zbog uslovljenosti od strane nadležne institucije, donesena je odluka da ulaznicu mogu kupiti isključivo članovi FK Velež uz predočenu člansku kartu, a uz jednu člansku kartu će se moći kupiti jedna ulaznica.

Iako bi cjelokupni kolektiv Kluba najviše želio da ulaznice budu u slobodnoj prodaji bez ograničenog broja, primorani smo pridržavati se ovog pravila kojeg nije donio Upravni odbor Kluba niti bilo koji drugi član naše zajednice.

Stoga, molimo sve Rođene za razumijevanje povodom ove delikatne i gorke situacije u koju smo dovedeni. Ipak, pokažimo koliko su nam srca crvena i neka uprkos svemu kako Zenica, tako i stadion Bilino Polje budu obojeni u crveno”.

- Reklama -

Popularno