Wednesday, June 7, 2023
Home Sport Otvorene prijave: U subotu počinje Bracom Street Football 2023

Otvorene prijave: U subotu počinje Bracom Street Football 2023

Deseto, jubilarno, takmičenje u “uličnom fudbalu” za osnovce, Bracom Street Football 2023, održaće se kao i proteklih devet godina ispred ARIA Mall-a (bivšeg BBI Centra), u organizaciji marketing agencije B40. Takmičenje počinje u subotu 20. maja. Do sada je na ovom takmičenju učestvovalo preko 5.000 djece. Timovi se sastoje od četiri igrača na terenu i tri zamjene. Takmičari će biti podijeljeni u tri konkurencije: do 5. razreda, do 7. razreda, do 9. razreda osnovne škole.

Zainteresovane školske ekipe se mogu prijaviti do 12. maja, na mail [email protected] ili faks 033 203 845. Takmičenje će se održavati od subote 20. maja do ponedjeljka 22. maja na terenu koji će za ovo takmičenje biti napravljen na platou ispred ARIA Mall-a.

Cilj projekta je uključivanje što više djece u sportske aktivnosti. Učešće ekipa je besplatno. Najbolje tri ekipe u sve tri konkurencije će osvojiti diplome, pehare i nagrade sponzora događaja. Projekat podržali: Bracom, Volkswagen, BH Telecom, Sika BH, Triglav osiguranje, Promo, Aria Mall, Knap studio, i Oxygen. Medijski pokrovitelji: klix.ba, Hayat TV, Oslobođenje, RSG radio, Antena Sarajevo i scsport.ba.

Više informacija o “Sarajevo Street Football 2023”, kao i način prijave, možete saznati na web-stranici www.b40.ba/streetfootball, putem telefona 033 203 846 i e-maila: [email protected].

- Reklama -

Popularno