Thursday, June 1, 2023
Home Sport Jagodić: Tušanj mi odgovara, trebamo podnijeti zahtjev da ovdje igramo domaće utakmice

Jagodić: Tušanj mi odgovara, trebamo podnijeti zahtjev da ovdje igramo domaće utakmice

Fudbaleri Sloge Meridian iz Doboja ostvarili su veoma važnu pobjedu na gostovanju Tuzla Cityju (2:1) i približili se opstanku u Premijer ligi BiH.

Trener Vlado Jagodić bio je vrlo zadovoljan izdanjem svog tima.

“Malo ću skrenuti sa teme jer mi budite neka lijepa osjećanja ovdje na Tušnju. Smatram da sam osvajanjem četvrtog mjesta kada sam bio u Slobodi napravio dobar rezultat. Naravno da mi Tušanj odgovara, malo sam se šalio sa igračima, rekao sam im da bi bilo dobro da podnesemo zahtjev da igramo ovdje svoje domaće utakmice”, kroz smijeh je rekao Jagodić, prenosi SrpskaInfo.

Od njegovog dolaska na klupu Sloga je osvojila 11 bodova.

“Veseo sam, drago mi je što smo uspjeli. Naravno jer smo ušli u utakmicu konfuzno, kažem naravno jer izgleda da kod nas mora tako. Ali, vratiti se u utakmicu ovako svaka čast momcima. Veoma mi je drago za našeg povratnika, Luku Kulenovića, a vi ćete se nasmijati jer ja znam šta mi je pakovano za neke kladionice, a ja nemam veze sa tim, e pa Luka Kulenović je bio kec iz rukava. Donio nam je tri boda. Veliki posao smo uradili. Kompenzovali smo sve što smo propustili u šest kola. Sad tek trebamo pokazati da smo pravi. Protiv Zrinjskog trebamo biti pravi. Imamo tri utakmice ispred sebe u kojima ovo ne smijemo ispustiti”, kazao je Jagodić.

- Reklama -

Popularno