Monday, May 29, 2023
Home Sport Hazard: Planiram ostati, mislim da mogu igrati više

Hazard: Planiram ostati, mislim da mogu igrati više

Najplaćeniji igrač Real Madrida Eden Hazard nakon osvajanja Kupa kralja pobjedom protiv Osasune 2:1 rekao je da namjerava ostati u klubu i iduće sezone iako skoro uopće ne igra.

Dosad je odigrao samo 311 minuta u devet utakmica kroz cijelu sezonu, a osim gola i asistencije u 1. kolu grupne faze Lige prvaka nije napravio gotovo ništa.

“Bila je ovo teška godina za mene, ali godina u velikom klubu”, rekao je Belgijac za Cadenu Cope tokom proslave titule. “Imam dobar odnos s trenerom, kao i sa svim igračima. Želim igrati, ali znam da je to vrlo teško. Samo moram raditi i nadati se.”

Hazard ima još godinu ugovora koji mu donosi više od 30 miliona eura, čime je najplaćeniji igrač Reala, kojem se tako ponavlja situacija s Garethom Baleom prije nekoliko godina. Real bi ga želio prodati, ali nitko nije spreman preuzeti njegovu golemu plaću, a igrač će radije sjediti i sakupljati novac nego igrati drugdje za manju plaću. 

“Planiram ostati. Naravno da mislim da mogu igrati više, ali želim uživati u preostaloj godini ugovora”, rekao je Hazard, koji je u Realu od 2019. godine.

- Reklama -

Popularno