Thursday, June 1, 2023
Home Sport Dončić ipak neće platiti troškove sahrane žrtava masakra, Beograd izrazio zahvalnost

Dončić ipak neće platiti troškove sahrane žrtava masakra, Beograd izrazio zahvalnost

Sinoć je objavljena vijest da će Luka Dončić platiti sve troškove sprovoda osmero djece i zaštitara škole poslije masakra u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara. Informaciju je prenio pouzdani ESPN, a Dončić je obećao kako će financirati i psihološku pomoć za sve pogođene ovom tragedijom – djecu, obitelji i zaposlenike ove beogradske škole.

No, od toga neće biti ništa. Grad Beograd je danas objavio kako će oni snositi sve troškove:

“Grad Beograd zahvaljuje porodici Dončić na izrazima saučešća i javno izrečenoj želji da snosi troškove sahrane poginulih đaka OŠ ‘Vladislav Ribnikar’. Obavještavamo javnost da je Grad Beograd, od momenta kada je gradonačelnik najavio svaku vrstu pomoći porodicama stradalih, u komunikaciji sa njima i jedna od prvih stvari koja je dogovorena jesu pokrivanje svih troškova i organizacije sahrana, kao i da nadležne službe već pripremaju organizacione detalje u vezi sa sahranom. Naravno, kako smo i najavili, porodice stradalih će dobiti i druge vidove pomoći od svog grada, a ovo je samo prva u nizu””, saopštili su iz Beograda.

Podsjetimo, Dončić se oglasio jučer.

“Srce mi je slomljeno nakon ove tragedije u Srbiji i gubitka života nevinih školaraca. Mislima sam uz obitelji i cijelo društvo pogođeno ovom tragedijom. Kroz svoju fundaciju istražujem kako odmah, ali i kako dugoročno pomoći učenicima, školi i obiteljima pogođenima tragedijom u školi Vladislav Ribnikar. Posvećen sam tome i nastavit ću dijeliti vijesti i načine pomoći čim detalji budu dostupni”, objavio je Dončić.

- Reklama -

Popularno