Thursday, June 1, 2023
Home Sport Velež objavio detalje o Crvenoj noći: Dolaze Kodro, Halilhodžić, Marić,…

Velež objavio detalje o Crvenoj noći: Dolaze Kodro, Halilhodžić, Marić,…

Fudbalski klub Velež Mostar obavijestio je sve svoje članove, navijače, simpatizere, cjelokupnu sportsku javnost i sve zainteresirane pojedince o novim detaljima održavanja donatorske Crvene noći.

U saopštenju Rođenih se navodi:

“Događaj na kojem očekujemo preko 400 zvanica će biti održan 11. maja u salonu Infinity (poznatiji kao Havana) gdje će sve biti podređeno klubu koji je više od fudbala i to uz slogan ”Sve nas ista ljubav spaja’‘.

Pripreme su u punom jeku, te se vodi računa o svim detaljima.

Podsjećamo i da će ovu donatorsku večer svojim prisustvom uveličati brojne legende Veleža, fanovi, prijatelji, uspješni poslovni ljudi, osobe iz političkog, kulturnog i javnog života kako Mostara, tako i BiH, te cijelog svijeta.

Očekujemo mnoge proslavljene fudbalere Veleža, od Mehe Kodre, Vahida Halilhodžića, Envera Marića, Džemala Hadžiabdića kao i mnoge druge.

“Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala.“ Priča je to o stoljeću otpora, borbe za ljudska prava i temeljne vrijednosti zapadne civilizacije.

Motom ‘Sve nas ista ljubav spaja’ šaljemo poruku Veležovog jedinstva.

Ujedinjeni u različitosti moto je svih u Veležu, a svi ideali naših pradjedova, djedova obavezuju nas da zajedno napravimo veliki Velež.

Ovim putem napominjemo i da smo mislili na sve one Rođene koji su razasuti širom svijeta. Velež ih nije zaboravio i oni koji budu spriječeni doći na svečanost, također mogu biti dio Crvene noći.

Zato FK Velež poziva sve članove, navijače, simpatizere i sve one koji srcem stoje uz Rođene – gdje god da se nalazite, u bilo kojem dijelu svijeta – da videoporukom, a koja ne bi trebala trajati duže od 20 sekundi, s nama podijelite svoje poruke, emocije, pozive, želje, stihove, anegdote i sve što ima veze s Veležom.

U susret donatorskoj Crvenoj noći pokažimo da nas ista ljubav spaja.

Videosnimke šaljite u inbox naše Facebook stranice, a mi ćemo se potruditi da na ovaj način i Vi, bez obzira gdje se nalazili, budete dio Crvene noći. Čekamo vas Rođeni!

Osim toga, Rođeni koji ne budu s nama u Mostaru, a žele novčano podržati klub mogu to učiniti putem linka na kojem će dobiti sve potrebne informacije”.

- Reklama -

Popularno