Thursday, June 8, 2023
Home Sport Tuchel: Nisam očekivao poziv Bayerna, sve se dogodilo brzo

Tuchel: Nisam očekivao poziv Bayerna, sve se dogodilo brzo

Prije nego što u ponedjeljak odradi svoj prvi trening kao novi glavni trener njemačkih rekordnih prvaka, Thomas Tuchel se danas predstavio na press-konferenciji Bayerna s izvršnim direktorom Oliverom Kahnom i članom uprave Hasanom Salihamidžićem.

“Čast je što mi je prišao Bayern. Naročito zahvaljujem na ukazanom povjerenju Oliveru Kahnu, Hasanu Salihamidžiću, Herbertu Haineru i Uliju Hoenessu. Kada neko vrijeme radite u inozemstvu, postajete još svjesniji važnosti Bayerna. DNK kluba uključuje predanost. Ekipa je jedna od najtalentiranijih i najboljih u Evropi. Stvarno se veselim radu s ovim timom. Konkurent si za svaki trofej s ovim igračima. To je također velika obaveza.”

Otkrio je i kako je iz njegove perspektive prošao potpis…

“Tajming je bio iznenađujući, nisam ga očekivao i nije bilo kontakta unaprijed. Pretpostavljao sam da ću karijeru nastaviti u inozemstvu. Prvi razgovor je bio u utorak navečer. Jednom sam već bio u vrlo bliskom kontaktu s Bayernom. U to vrijeme nisam mogao čekati. Sada se dogodilo sve vrlo brzo, to je za mene vrhunsko rješenje.”

- Reklama -

Popularno