Thursday, March 30, 2023
Home Sport Dotukla ga odluka supruge: Dani Alves prestao jesti u zatvoru

Dotukla ga odluka supruge: Dani Alves prestao jesti u zatvoru

Dani ALves (39) prestao je jesti u pritvoru kada je saznao da ga supruga Joana Sanz ostavlja, tvrdi španska televizija Cuatro. Podsjetimo, brazilski nogometaš optužen je za silovanje 23-godišnje djevojke u jednom noćnom klubu u Barceloni. Sanz ga je navodno posjetila u ponedjeljak, otkrivši mu svoju odluku.

Španci tvrde kako je Alves “uništen i nervozan”, zatvoren u ćeliji te ni s kim ne želi razgovarati. Brazilski medij Eassim dodaje kako je Sanz navodno dvaput posjetila Alvesa, koji je izbjegavao razgovor s njom jer se bojao upravo takve informacije.

Španski medij ranije su objavili kako je Alves u teškom psihičkom stanju nakon što je sud u Barceloni odbio zahtjev advokata nogometaša optuženog za silovanje da se njegovog branjenika pusti uz kauciju kako bi se branio sa slobode.

Alves je, među ostalim, bivši igrač Seville, Barcelone, Juventusa i PSG-a. Tokom igračke karijere osvojio je ukupno rekordna 43 trofeja s klubovima i reprezentacijom Brazila, za koju je upisao 126 nastupa i osam pogodaka.

- Reklama -

Popularno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com