Wednesday, March 29, 2023
Home Sport Dinamo tri meča bez pobjede, Čačić poručio: Ne bojim se otkaza

Dinamo tri meča bez pobjede, Čačić poručio: Ne bojim se otkaza

Istra 1961 je u odgođenoj utakmici 12. kola Hrvatske nogometne lige pobijedila Dinamo s 1:0.

Zagrepčani su tako i treću utakmicu u nizu ostali bez pobjede. Nakon utakmice o svemu se oglasio trener aktuelnih prvaka Ante Čačić.

“Devedeset minuta smo nastojali izvući maksimum, ali nažalost dobili smo nula bodova i poraz u zadnjoj minuti. Sada je teško na brzinu analizirati, ali činjenica je da smo težili doći do rezultata, imali šanse koje nismo iskoristili, a domaćin je bio organiziran i spreman zaprijetiti”, rekao je Čačić nakon utakmice pa nastavio:

“Moram reći da nam je jako teško igrati na ovakvim terenima. Teško je kombinirati, a Istra je to znala iskoristiti. Moramo se koncentrirati na ono što dolazi, a imali smo i dosta problema sa sastavom. No, ne mogu biti zadovoljni jer smo u tri utakmice osvojili tek bod. Čestitke Istri na pobjedi”.

Čačić je ipak ponudio neku analizu.

“Fali nam realizacija. Imali smo čak i dobre situacije. Nedostaje nam malo više kod prekida i kornera odlučnosti i koncentracije jer na ovakvim terenima to može biti jako važno. Teško se na ovakvim terenima ušetati u gol s loptom. Htjeli smo, ali izvedba nije bila dobra”.

Čačić nije htio komentirati suca, ali…

“Ne bih inače komentirao suđenje, ali smiješno je da se suci uče na Dinamu”.

Dinamo je upao u krizu.

“U rezultatsku evidentno. Imali smo prilika, ali nemamo realizaciju. Navikli smo na Ademija, on je tu 13 godina i neće nam bez njega biti lako, ali moramo se naučiti živjeti bez njega”.

Ipak, Čačić se otkaza ne boji.

“Čega da se bojim? Imam previše godina. Zna se čega se bojim najviše”.

- Reklama -

Popularno