Thursday, March 30, 2023
Home Sport Prvenstvo BiH za košarkaše: Borac ubjedljiv protiv Posušja, Široki slavio u Trebinju

Prvenstvo BiH za košarkaše: Borac ubjedljiv protiv Posušja, Široki slavio u Trebinju

U okviru 17. kola Prvenstva BiH za košarkaše odigrana su dva meča, Borac je na svom parketu savladao Posušje, dok je Široki svoj niz pobjeda nastavio u Trebinju protiv ekipe Leotara.

Borac iz Banja Luke je može se reći lagano došao do pobjede protiv Posušja jer su već u prvom poluvremenu stvorili veliku prednost (44:27) koji gosti do kraja utakmice nisu uspjeli stići, pa je na kraju rezultat glasio 83:65.

Domaćina do pobjede vodili su Martin Jarona sa 18 poena i Aleksandar Langović sa 15 poena, dok su se u redovima gostiju istakli Krsto Bjelica, Rade Vujošević i Mate Mandić svi sa po 11 poena.

Ekipa Širokog je nastavila sa odličnim partijama u Prvenstvu BiH pa su tako u gostima savladali Leotar iz Trebinja. Najtrofeniji bh. tim u košarci je već u prvom periodu napravio razliku (19:26) koju domaći nisu uspjeli stići, te je na kraju rezultat bio 67:74.

Široki su do pobjede vodili Duje Brala sa 20 poena i Daishon Knight sa 15, dok su u poraženom timu najefikasniji bili Dejan Šakotić sa 11, odnosno Stefan Adžić sa devet poena.

- Reklama -

Popularno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com