Thursday, March 30, 2023
Home Sport Zagrebački klub će dobiti milion eura odštete: Arijan Ademi napušta Dinamo, ali...

Zagrebački klub će dobiti milion eura odštete: Arijan Ademi napušta Dinamo, ali i Evropu

Prema vijestima iz Kine, ostale su samo formalnosti prije nego što kapiten zagrebačkog Dinama Arijan Ademi potpiše za Beijing Guoan.

Kineski klub navodno je riješio i posljednju prepreku koja je stajala između transfera – podmirili su stare dugove prema igračima zbog kojih nisu mogli registrirati nove igrače.

“Guoanu je bilo zabranjeno dovoditi igrače. Sada kada je problem riješen, zabrane više nema. Osim De Souse, čiji je dolazak potvrđen, stiže i 32-godišnji kapiten Dinamo Zagreba. Uskoro će postati novi veznjak Guoana”, tvrdi se u tekstu u kojem je navedeno kako će kineski klub obeštetiti Dinamo s milion eura.

Ademi je 2010. godine došao u Dinamo iz Šibenika, odigrao je za klub iz Maksimira 358 utakmica, postigao 41 i asistirao za 30 pogodaka te podigao čak 15 trofeja od čega 11 titula prvaka. Posljednjih dana sve više se špekulisalo kako kraj sezone neće dočekati u Maksimiru.

“Za njega postoji interes i naći ćemo rješenje koje je najbolje i za njega i za Dinamo… On je kohezivni faktor, on je vođa, igrači ga slijede i to je suvišno govoriti. No doći će vrijeme kad će Dinamo morati igrati bez Ademija”, rekao je Dinamov trener Ante Čačić prije nekoliko dana.

- Reklama -

Popularno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com