Thursday, March 30, 2023
Home BiH Policajci na Vlašiću ovog vikenda spriječili krađu motornog vozila Hyundai

Policajci na Vlašiću ovog vikenda spriječili krađu motornog vozila Hyundai

Policijski službenici Policijske ispostave Babanovac Policijske stanice Travnik u noći sa subote na nedjelju uspješno su spriječili krađu putničkog motornog vozila na Vlašiću, te su na licu mjesta zatekli počinitelja i lišili ga slobode.

Dana 5.3.2023. godine u 01:38 sati policijski službenici Policijske ispostave Babanovac dobili su dojavu od građana da je nepoznata osoba provalila u putničko motorno vozilo Hyundai, registarskih oznaka Republike Hrvatske. Brzom reakcijom stigli su na lice mjesta i u vozilu su zatekli lice B.E., rođen 1986. godine iz Sarajeva. Isti je lišen slobode i protiv njega će se, u saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom poduzeti zakonom propisane mjere i radnje” – izjavio je za Agenciju DAN Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a SBK/KSB.

Zaista je za pohvalu brza i profesionalna reakcija policijskih službenika na Vlašiću, a ovo je još jedna potvrda da se saradnjom građana sa policijom uistinu znatno može poboljšati sprječavanje i rasvjetljavanje svih oblika krivičnih djela.

Agencija DAN

- Reklama -

Popularno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com