Thursday, March 30, 2023
Home Sport Jusufbegović: Očekuje nas jako teška utakmice, želimo da damo svoj maksimum

Jusufbegović: Očekuje nas jako teška utakmice, želimo da damo svoj maksimum

Velež će u okviru 21. kola m:tel Premijer lige na svom stadionu ugostiti trećeplasiranu tim na tabelu, a to je ekipa Borca.

Ovaj meč je najavio prvi strateg Rođenih Nedim Jusufbegović.

“Očekivanja su da uz sve naše probleme budemo na jednom optimumu, da budemo našem maksimumu i nadam se da će tako bude, nadat se da će i rezultat na kraju biti pozitivan. Teška utakmice, super zahtjevna iz milion razloga, ali nećemo sebi davati alibi. Bez obzira na izostanke 6-7 igrača, koji su dodani na već postojeće Dejanovića i Halilovića. Svi su igrali, svi su u tonusu, vjerujemo u ove momke, hoćemo da damo svoj maksimum i tako pristupamo utakmici”, rekao je Jusufbegović i nastavio.

” Za ovaj meč nećemo moći računati na Karamarka, Bajrić od ranije, Dejanović je dobio karton, Zvonić je nahlađen, Čuković je povrijeđen, Halilović je ispao, Rafa još nije dobio papire, Wallace će ući u konkurenciju, tako da sve što imamo će biti sutra tu, što nemamo iz objektivnih razloga, povreda, kartona i administracije. Drago nam je što su ti igrači tu i sigurno i čvrsto mogu da odgovore utakmici”, kazao je Jusufbegović.

“Očekuje nas teška utakmice i zahtjeva, pogotovo što smo prije dva dana imali utakmicu. Nadam se da će momci zajedno sa mnom skupiti snage i da se nadamo pozitivnom rezultatu”, dodao je Ante Hrkać.

Utakmica se igra od 18:30.

- Reklama -

Popularno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com