Friday, March 31, 2023
Home Sport Marinović uoči gostovanja Veležu: U dobroj su formi, moramo da budemo jaki...

Marinović uoči gostovanja Veležu: U dobroj su formi, moramo da budemo jaki kao tim

Fudbaleri banjalučkog Borca odlaze put Mostara na megdan Veležu, a tim povodom je održana konferencija za medije tima iz Platonove.

Vinko Marinović, šef stručnog štaba našeg kluba, kaže da je ekipa dobro radila minule sedmice, nakon pobjede nad Širokim Brijegom u prošlom kolu.

Nakon utakmice sa Širokim Brijegom i osvojena tri, za nas izuzetno bitna, boda, nastavljamo prvenstvo i nadam se da ćemo uspjeti da riješimo problem sa realizacijom. Moramo da dajemo golove iz prilika koje kreiramo, a na prošloj utakmici promašili smo veliki broj šansi. Dobro smo odigrali 60-70 minuta, kreirali smo mnoge prilike koje nismo iskoristili i nadam se da će već od utakmice sa Veležom sve izgledati bolje”, rekao je Marinović.

Stručni štab, zbog akumuliranih žutih kartona, neće moći da računa na Nedjeljka Piščevića, a nekoliko igrača je imalo problema sa virusom gripa.

Ipak, Marinović kaže da od svih, koji budu na dispoziciji, očekuje da pruže dobru partiju na stadionu Rođeni.

“Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Velež je odlično otvorio proljećni dio sezone. Ostvarili su tri pobjede u prvenstvu i Kupu BiH. U dobroj su formi. Mi moramo da budemo jaki kao tim, da ih onemogućimo da kreiraju prilike za Haskića koji je, kao i čitava ekipa Veleža, u dobroj formi.”, rekao je Marinović.

Pobjeda nad Širokim Brijegom podigla je nivo samopouzdanja unutar redova Banjalučana.

“Nakon pobjede protiv Širokog Brijega, atmosfera u svlačionici je zaista odlična. Spremali smo se dobro tokom sedmice i vjerujem da ćemo dobro izgledati u teškoj utakmici protiv Veleža”, rekao je Ivan Lagundžić, desni bek Borca koji je ovaj tim pojačao zimus.

Duel Veleža i Borca na programu je u subotu (4.mart) sa početkom u 18.30h.

- Reklama -

Popularno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com