Thursday, March 30, 2023
Home BiH Sjajan video učenika OŠ Vladimir Nazor Zenica povodom Dana nezavisnosti

Sjajan video učenika OŠ Vladimir Nazor Zenica povodom Dana nezavisnosti

Pogledajte ovaj sjajni video, koji su pripremili učenici II-a razreda Osnovne škole Vladimir Nazor iz Zenice povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

U videu su učestvovali učenici II-a razreda, učiteljica, roditelji ali uža i šira familija.Video prikazuje učenike koje već od rane zore pripremaju se za praznik, šiju zastavu naše zemlje, a sam kraj spota prikazuje veliku zastavu položenu u dvorištu škole.

Najbolji interes djeteta postiže se samo u zajedničkom radu škole i porodice, tj. roditelja i nastavnika kao najznačajnijih faktora u životu djeteta.Učitelj i roditelji su “tim” koji ide ka zajedničkom cilju, a to je izgradnja zdrave i stabilne ličnosti.

Učenici II-a razreda, zajedno sa učiteljicom, roditeljima kao i ostalim članovima uže i šire porodice su svoju nesebičnu ljubav prema domovini, osjećaj pripadnosti, pozitivan odnos prema drugostima i različitostima, poštivanje ljudskih prava i jednakosti, ravnopravnosti bez obzira na nacionalnu, vjersku i drugu pripadnost, satkali u jedan video i svim Bosancima i Hercegovcima čestitali Dan nezavisnosti BiH, te pokazali kako se njihova škola OŠ “Vladimir Nazor” može pohvaliti kako na fantastičnim partnerskim odnosom sa raditeljima, tako i sa lokalnom zajednicom.

- Reklama -

Popularno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com