Monday, February 6, 2023
Home Sport Dinamo se oglasio saopštenjem: Ne postoji nikakav sukob između čelnika kluba i...

Dinamo se oglasio saopštenjem: Ne postoji nikakav sukob između čelnika kluba i Ademija

Danas se pojavila informacija kako je makedonski reprezentativac Arijan Ademi nezadovoljan odnosima u Dinamu te da želi napustiti Maksimir.

Vrlo brzo odgovorili su iz zagrebačkog kluba, čije saopštenje su prenijeli hrvatski mediji:

“GNK Dinamo najoštrije osuđuje tekst koji je danas objavljen na portalu gol.dnevnik.hr, kao i neistine iznesene u tom tekstu autora Ivice Mede, pod naslovom “Novi potres u Maksimiru: Ponajbolji igrač zatražio odlazak iz Dinama! Legenda puca od bijesa!”.

Ne postoji nikakav sukob niti u jednom obliku između bilo koga od čelnika kluba, predsjednika kluba, predsjednice uprave, člana uprave Krešimira Antolića ili sportskog direktora i trenera Ante Čačića u odnosu na Dinamovog kapitena Arijana Ademija.

Kapetan Arijan Ademi danas je bio u prostorijama kluba gdje se sastao s čelnicima i sportskim sektorom kako bi iznio informaciju da postoji interes određenih klubova iz inozemstva za njegov transfer.

Čelništvo kluba nakon toga je zajedno sa sportskim direktorom i trenerom jednoglasno iskazalo svoj stav za ostanak kapetana Arijana Ademija u Dinamu te je iznesen prijedlog da kapetan prve momčadi potpiše novi ugovor s GNK Dinamo”, stoji u saopštenju.

- Reklama -

Popularno