Monday, February 6, 2023
Home Sport FK Sarajevo: Ahmetović i Suljić trenirat će individualno dok se ne riješi...

FK Sarajevo: Ahmetović i Suljić trenirat će individualno dok se ne riješi njihov status

Delegacija FK Sarajevo stigla je danas u Međugorje gdje će boraviti narednih 10 dana. Ekipa će u Hercegovini, osim planiranih treninga, odigrati i dvije prijateljske utakmice.

Na spisak za ovaj dio priprema uvršteno je 27 fudbalera: Belmin Dizdarević, Muhamed Šahinović, Arman Šutković, Andrej Đokanović, Frane Čirjak, Dal Varešanović, Almedin Ziljkić, Renan Oliveira, Ilija Martinović, Giorgi Guliashvili, Avdija Vršajević, Enedin Mulalić, Hamza Čataković, Daniel Avramovski, Adnan Džafić, Ivan Ikić, Slaviša Radović, Nemanja Tomašević, Musa Muhammed, Mirza Mustafić, Đani Salčin, Tarik Ramić, Muharem Trako, Haris Ališah, Irfan Ramić, Bakir Nurković i Nidal Čelik.

“Mersudin Ahmetović i Asmir Suljić ostali su u Sarajevu gdje će trenirati individualno dok se ne riješi njihov status”, navodi se u saopštenju FK Sarajevo.

Prva prijateljska utakmica planirana je za subotu, 21. januar, a više informacija o meču biće poznato u narednim danima. Ekipa će se nakon obavljenih priprema u Međugorju kratko vratiti u Sarajevo nakon čega je 30. januara planiran odlazak na glavni dio priprema u Antaliju.

- Reklama -

Popularno