Thursday, February 9, 2023
Home Sport Ironija: Manchester United zainteresovan za napadača iz Ronaldovog Al Nassra

Ironija: Manchester United zainteresovan za napadača iz Ronaldovog Al Nassra

Još se uvijek nije stišala prašina nakon što je Cristiano Ronaldo, peterostruki najbolji igrač svijeta, završio u Saudijskoj Arabiji. Doduše, njegov novi klub Al Nassr jedan je od najjačih saudijskih klubova, a Portugalca su u svlačionici dočekala neka poznata, iako ne toliko slavna imena poput Davida Ospine, Luiz Gustava, Gonzala Martineza, Talisca i Vincenta Aboubakara, napadača Kameruna iza kojega je sjajno Svjetsko prvenstvo iako njegov Kamerun nije prošao grupu.

Cristiano Ronaldo je nedavno napustio Manchester United i pridružio se u Aboubakaru u Al Nassru, a sada bi Aboubakar mogao napustiti Al Nassr i prijeći u Manchester United.

Barem tako tvrdi saudijski medij OKAZ, dok Al-Riyadh tvrdi da je Al Nassr stavio Aboubakra na transfer listu kako bi se ostavio prostor za registraciju Ronalda, budući da je njegovim dolaskom probijena granica internacionalaca u jednom klubu kojeg dozvoljava tamošnji nogometni savez.

Aboubakar je u Al Nassr stigao u junu 2021. iz Besiktasa, u prvoj sezoni u žuto-plavom dresu zabio je osam pogodaka u 24 dvoboja, a ove je četiri puta zabio u 12 utakmica za saudijski klub.

Koliko je realan njegov prelazak na Old Trafford, teško je reći, no Saudijci tvrde da bi Cristiano Ronaldo za svoj novi klub mogao debitirati 22. siječnja protiv Al Ittifaqa budući mora odraditi suspenziju od dva susreta, koju je dobio još kao član Manchester Uniteda kada se neprofesionalno ponio prema jednom navijaču Evertona.

- Reklama -

Popularno