Monday, February 6, 2023
Home Sport Nije otišao s Dinamom na pripreme: Mislav Oršić karijeru nastavlja u Engleskoj

Nije otišao s Dinamom na pripreme: Mislav Oršić karijeru nastavlja u Engleskoj

Mislav Oršić gotovo sigurno u zimskom prijelaznom roku odlazi iz Dinama. Za hrvatskog reprezentativca postoji interes iz Premier lige, u kojoj je umalo završio prije godinu dana kad je stopiran njegov transfer u Burnley. Tadašnji premierligaš, koji je na kraju sezone ispao iz lige, nudio je Dinamu 10 miliona eura, no transfer je u zadnji tren bio stopiran.

Oršić je za vjernost Dinamu dobio veći ugovor do 1,2 miliona eura po sezoni, no nakon Svjetskog prvenstva ponovno se pojavio interes za njega. Dinamo je već odbio ponudu jednog engleskog premijerligaša za Oršića. Tad nije bilo poznato o kome se radi, ali navodno je riječ o Southamptonu, posljednjoj ekipi Premier lige.

Dinamo je prvu ponudu toga kluba odbio, a Oršića bi pustio za iznos od sedam miliona eura plus neke bonuse. Southampton je navodno toliko spreman platiti i transfer bi se mogao uskoro završiti s obzirom na to da Oršić nije otputovao u Rovinj na pripreme te je ostao u Zagrebu.

Southampton se nalazi u očajnoj situaciji i hitno treba igrača koji bi razbudio ekipu Nathana Jonesa. Saintsi imaju pet poraza zaredom, zabili su samo 15 golova u 17 utakmica, ali im zona spasa bježi samo dva boda.

- Reklama -

Popularno