Thursday, February 9, 2023
Home Sport Klopp ljut na sudije nakon poraza od Brentforda: Kao da razgovaram s...

Klopp ljut na sudije nakon poraza od Brentforda: Kao da razgovaram s mikrovalnom

Brentford je jučer pobijedio Liverpool 3:1 u 19. kolu Premier lige i tako usporio put Redsa prema pozicijama koje sljedeće sezone vode u Ligu prvaka.

Utakmicu je obilježilo nekoliko (ispravnih) VAR intervencija, no Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp svejedno je bio ljutit na suca Stewarta Atwella, kao i na njegove kolege.

“Treći gol Brentforda nije trebalo priznati. Ako ste ikada igrali nogomet i bili u sprintu, znate da ćete pasti na lagano guranje ili dodir jer ne možete održati ravnotežu. To smo svi mogli vidjeti. Sudije? Kao da razgovaram sa svojom mikrovalnom pećnicom, ne dobivaš nikakav odgovor”, rekao je Nijemac pa dodao:

“Sudije natežu pravila, to je bio puni tjelesni kontakt. Večeras je samo jednom dosuđen prekršaj u našu korist u fazi Brentfordovih napada, što je stvarno smiješno. VAR se krije iza fraze ‘nije jasno i očito’, sudac to mora objasniti. Imali smo sastanak prije sezone, arbitri ne zvižde na ono za što su rekli da hoće. Oni sve dopuštaju, ne očekujem ništa u našu korist.”

- Reklama -

Popularno