Tuesday, January 31, 2023
Home Sport Jakirović: Nisam želio Zrinjskom raditi probleme i ‘razmontirati’ momčad koju sam ja...

Jakirović: Nisam želio Zrinjskom raditi probleme i ‘razmontirati’ momčad koju sam ja gradio

U tekućoj sezoni Zrinjski će biti oslabljen za Niku Jankovića, jednog od svojih najboljih igrača.

On se pridružio svom treneru Sergeju Jakiroviću i zajedno će idućeg polusezone braniti boje Rijeke.

“Mi smo u Niki dobili jednog motoričnog, mladog, agresivnog igrača, koji može raditi razliku na bilo kojem dijelu terena. Osim toga, dobar je i jedan na jedan, ima jako dobar udarac i prekid, što je u Zrinjskom jako dobro prezentirao”, kazao je Jakirović za Sportske novosti.

Jakirović se osvrnuo i na okolnosti po kojima je zagrebački Dinamo Jankovića s posudbe u Zrinjskom preselio u Rijeku. Neki navijači Plemića Jakiroviću su zamjerili što je time oslabio Zrinjski, no trener Rijeke insistira da je to bila isključivo igračeva želja.

“Moram kazati da do njegovog angažmana nikad ne bi došlo, a najmanje ne prije ljeta, da nije bilo osobno njega i njegove obitelji. Dolazak u Rijeku bio je njihova želja. Naravno, trebao se dogovoriti s Dinamom i Zrinjskim, no imali smo sreću da se i to riješilo. Ja sam se osobno izuzeo iz te priče, nisam želio raditi probleme svom bivšem klubu i “razmontirati” momčad koju sam ja gradio, ne bi to bilo fer od mene. Na kraju su sve tri strane zadovoljne ishodom”, dodao je Jakirović za Sportske novosti.

- Reklama -

Popularno